Program & Activities

Daily Program

Developed by Vanessa and Anton – ANAHATA YOGA SHALA for Thâe Retreats

Day 1: Check In – Arrival – Private Transport Airport/Villa
Complementary Massage and Detox Herbal Bath
Dinner
Free Day to recover from the trip
Snacks, Drinks and Meals at the Villa at your request (included)

Day 2
9:00 Breakfast
10:30 Private Tour of the Local Market with the Chef
13:00 Cooking Class at the Villa
Spa Treatments available
Snacks and Cocktails by the Pool
18:00 Special Welcome Cocktail by the Pool followed by Special Welcome Dinner

Day 3: Beginning of the Program
8:30 Introduction Talk on Hatha Yoga & Hatha Yoga Practice with Anton (150 minutes)
11:00 Brunch
*** Free Time to go swimming and enjoy the warm Sun of South East Asia
16:00 Traditional Tantra Yoga – Intro. Talk on Tantra Yoga & Tantra Yoga Practice with Vanessa (120 minutes)
*** Free Time to relax with a Couple’s Massage before Dinner
19:00 Dinner

Day 4
8:30 Hatha Yoga Practice with Anton (120 minutes)
11:00 Brunch
*** Free Time to walk down to the Private Beach with a Fresh Coconut
16:00 Traditional Tantra Yoga Practice with Vanessa (120 minutes)
*** Free Time to immerse in a Thai Herbal Bath before Dinner
19:00 Dinner

Day 5
8:30 Hatha Yoga Practice with Anton (120 minutes)
11:00 Brunch
*** Free Time to stay together!
16:00 Traditional Tantra Yoga Practice with Vanessa (120 minutes)
*** Free Time to watch the Sunset and freshen up for Dinner
19:00 Dinner

Day 6
8:30 Hatha Yoga Practice with Anton (120 minutes)
11:00 Brunch
14:00 Talk on Tantra Anton & Vanessa (90 minutes)
16:00 Traditional Tantra Yoga Practice with Vanessa (120 minutes)
*** Free Time for Romance before Dinner
19:00 Dinner

Day 7
8:30 Hatha Yoga Practice with Anton (120 minutes)
11:00 Brunch
14:00 Day OUT
Private Tour to the Big Buddha, Chalong Temple and Phuket Town


19:00 Dinner at the Villa
Free Night!! GO DANCING! IT’S SATURDAY (Private Driver available, Private Table Bookings available at Catch Beach Club and Café del Mar Phuket)

 

Day 8
10:00 Full Day Boat Trip – Buffet Catering on board, Massage and Jacuzzi, Watersports and a Professional Photographer

Day 9

Enjoy the cloudy white comfy beds with your Partner and Sleep Late!
10:00 Brunch
12:00 Time to Rest
14:00 Tantra Kriyas with Vanessa – Simple Individual Exercises – preparation for couple
exercises (90 minutes)
16:00 Hatha Yoga Anton (120 minutes)
*** Get Ready for Dinner
19:00 Dinner
21:00 Art of Touch – Tantric Massage – Couples learn how to
connect with their intuition and let love lead the way of Tender Touch (120 minutes)

Day 10
8:00 Vinyasa with Vanessa – Gentle Flowing Yoga to start your day (120 minutes)
10:00 Brunch
12:00 Time to Rest with your Partner
16:00 Anton Hatha Yoga (120 minutes)
*** How about a cold rain shower moment to refresh before dinner?
19:00 Dinner
21:00 Art of Touch – Going Deeper with your partner – Tantric Massage (120 minutes)

Day 11
8:00 Vinyasa with Vanessa – Gentle Flowing Yoga to start your day (120 minutes)
10:00 Brunch
12:00 Time to Rest with your Partner
16:00 Anton Hatha Yoga (120 minutes)
*** Get Fresh for Dinner
19:00 Dinner
21:00 Final Tantra Ritual for Lovers – Maithuna – Sacred Ceremony Honoring the Senses
for Tantra Lovers (150 minutes)

Day 12
10:00 Breakfast
Free Day to go Shopping
(Driver available to take you to the Best Malls on the Island)
18:00 Special Celebration Cocktail and Dinner Party
Pool Party at the Villa with Private International DJs

Day 13: Check Out 12:00

Private Transport to the Airport

6f037c37302005.573ba5b5cc943.jpg

Choose the Suite

Inquire about the Program

*** LIMITED TO 6 COUPLES ***